PIMEC proposa la reducció de l'impost de societats a les pimes

Antoni Cañete assenyala que aquesta reducció suposaria una mesura de justícia fiscal que contribuiria a l’enfortiment d’una ...

Galetes de ceps o botifarra de foie i ratafia, entre les propostes de la Xarxa de Productes de la Terra al Gastronomic Forum

38 empreses de la xarxa impulsada per la Diputació de Barcelona mostraran les seves creacions a l’esdeveniment, del 4 al 6 de ...

Jornada tècnica organitzada per Producte d'Aquí i l'Escola Agraria de Manresa

Avui, representants del Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme del Solsonès, han assistit a la Jornada tècnica organitzada per Producte ...

Els clients donen una nota notable a la restauració del nostre país.

El 44,8%Noticias dels empresaris defineix la situació del sector com a regular, i el 42,3% considera que ha perdut rendibilitat en l’últim ...

Maridatge de territori amb producte de valor social

En motiu del Dia Internacional de l'Enoturisme, l'Escola d'Enoturisme de Catalunya organitza l'activitat "Maridatge de territori ...

Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia, present al Gastronomic Forum Barcelona

100 empreses i entitats catalanes participen de la mà de la Generalitat, la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, ...

El conseller Sàmper visita la seu de Vueling a Viladecans

El titular d’Empresa i Treball ha destacat l’aposta de la companyia per la descarbonització del sector i per la innovació El ...

Envasos ecològics: Cinc Consells per escollir els adequats

Descobreix 5 consells clau per escollir els envasos ecològics ideals per al teu restaurant i reduir l’impacte ambiental. El sector de l’alimentació ...

Els Premis Nacionals d'Hostaleria ja tenen guanyadors

HOSTALERIA D’ESPANYA ha anunciat els guanyadors de la XVIII edició dels Premis Nacionals d'Hostaleria, que tindran lloc el pròxim ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>