Sessió de treball de la marca “Ciutats amb caràcter” a Vilafranca

Aquest dilluns es va celebrar a Vilafranca del Penedès una sessió de treball de la marca turística “Ciutats amb Caràcter”, ...

Vilafranca acollirà un marketplace d'economia circular

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Universitat Politècnica de Catalunya ...

Declaració per l'impuls i la reactivació de l'economia a les comarques de l'Alt Penedès i del Garraf

Aquest matí els representants de CCOO, UGT i FEGP, s’han reunit a la seu de la Federació Empresarial a Vilanova per signar una declaració ...

Inauguració de la Ruta del Xató 2021-22

Comença la nova temporada de la Ruta del Xato 2021-22 amb la celebració del 25è aniversari Acte d'inauguració ...

SUBIRATS TASTA'L 2021: MOSTRA DE VINS, CAVES, GASTRONOMIA I PRODUCTES DE LA TERRA

El Subirats Tasta’l és una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels nostres cellers, per promocionar la ...

En marxa un pla pilot per obtenir dades sobre l'estat hídric de la vinya i millorar-ne la gestió davant els efectes del canvi climàtic

És el projecte Hidrovinya amb 22 punts d’observació al Penedès i Costers del Segre i amb la participació de Juvé ...

Sant Sadurní diu adeu als plàstics

Campanya de sensibilització ambiental per a reduir l'ús de plàstics d'un sol ús Comptarà amb una exposició ...

Vinseum promou l'arquitectura del vi en unes jornades i rutes per cellers del Penedès i el Priorat

En el marc del centenari de Cal Berger, un dels edificis més emblemàtics de la història del vi de Vilafranca, Vinseum organitza, del ...

Família Torres dissenya un sistema pioner que captura i reutilitza el CO2 de la fermentació del vi

Família Torres dissenya un sistema innovador per capturar i reutilitzar el CO2 de la fermentació del vi, que ja ha posat en marxa en ...