Oferta formativa: curs de maridatge amb música

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha començat el curs amb un gran ventall de propostes formatives adreçades a totes aquelles ...

Avui s'inicia la Setmana del Vi Català que mostrarà més de 130 activitats arreu de Catalunya

Avui s’inicia la Setmana del Vi Català, que aglutinarà més de 130 activitats amb el vi com a protagonista arreu de Catalunya. ...

Inaugurada la reforma del celler del castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos

Aquest dissabte ha tingut lloc la inauguració de les obres de reforma del celler castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, un espai ...

Es presenta la primera Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges

Se celebraran 12 sopars en els principals restaurants de Sitges, on es degustaran vins de 27 cellers de la DO Penedès Amb l’objectiu de ...

Noves mesures COVID-19 a partir del 8 d'octubre

Reobre l'oci nocturn, amb mesures com la mascareta obligatòria i certificat COVID Estaran vigents almenys fins al 22 d'octubre A ...

Pere Regull, nou vicepresident segon de l'Associació de Municipis de l'Arc Metropolità

Aquest matí ha tingut lloc a la Nau Gaudí de Mataró l’assemblea de constitució de l’Associació de Municipis ...

El Cavatast tanca la 25a edició amb la mirada posada en el futur de la mostra

El format reduït torna a tenir una bona acollida tant per part del públic, com dels expositors La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ...

L'Escola d'Enoturisme presenta el curs ”Sumilleria i maridatge: els ingredients de la innovació”

Sota el nom de “Sumilleria i maridatge: els ingredients de la innovació”, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu ...

S'inaugura el Cavatast 2021 amb una clara aposta per la proximitat d'elaboradors i visitants

S’inaugura la 25a edició de la mostra de caves i gastronomia amb una clara aposta per la proximitat d’elaboradors i visitants La ...