Embotits Mallart, finalista al Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana 2021

Embotits Mallart ha guanyat el segon premi en la categoria de Millor Botifarra d’Ou Singular durant la 6a edició del Concurs de Botifarra ...

Publicades les noves mesures vigents a partir de dilluns: perímetre comarcal i 2h més per a la Restauració: No en tenim prou

El DOGC d'avui, 6 de febrer de 2021, publica la RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen ...

Una Agonia que s'allarga

La FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LLEIDA, la FEDERACIÓ D'HOSTALERIA DE LES COMARQUES DE GIRONA, la FEDERACIÓ INTERCOMARCAL ...

Comença la tercera fase de restauració del Castell de Gelida

Els treballs consistiran en reconstruir un tram del mur del castell i l’esplanada del cementiri i compten amb un pressupost de 171.000 euros, ...

Arrenca un curs de Sommelier Professional a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha engegat aquest dimarts 2 de febrer un curs de Sommelier Professional. Es tracta d’una novetat ...

Cap gourmet sense xató

La Ruta del Xató no ha pogut inaugurar la nova temporada 2020/21, ni esdevenir l’eina de promoció del plat d’hivern més ...

Pla de Formació 100% Subvencionat. Innovació en producte i comercialització amb experts del sector.

Des de fa uns anys amb l’Escola d’Enoturisme participem de la formació contínua 100% subvencionada que gestiona el Consorci de ...

Presentació del Pla d'Accions 2021 del Consorci de Promoció Turística del Penedès

Aquest dijous 28 de gener el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat el pla d’accions pel 2021.  Tradicionalment, ...

Neix Espiells Terra de Vi per a impulsar i protegir la zona vitícola nord de l'Alt Penedès

L'associació serà la primera en acollir‐se a un Pla Territorial Agrari Específic en el marc de la Llei 3/2019, dels espais agraris, aprovada per ...