Tast-maridatge de vins de la DO Penedès i xató a la 21ª Festa del Xató de Vilafranca

J. Lluís Gómez Conde, sommelier del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda i professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ...

Presentació del llibre Avinyonet del Penedès, origen de la vinya

El Centre de Dinamització Turística va acollir el darrer diumenge la presentació del llibre Avinyonet del Penedès. L’origen ...

Microví 2019

Continuem descomptant mesos per a la celebració del Microvi 2019, esdeveniment de capçalera al municipi que es desenvoluparà, ...

El vi tindrà la seva pròpia fira fora d'Alimentaria

Fira de Barcelona, a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, llança un nou esdeveniment per mostrar al món la potència ...

Es presenta la ratafia l'Hòstia del celler Casa Berger, llde 35 graus

Els germans Virgili, del celler olerdolenc Casa Berger, autors dels coneguts vins El Xitxarel·lo, i El Cabronet, i del vermut El Bandarra, han llançat ...

Noves rutes teatralitzades per la Via Augusta del Vendrell

La Comissió del Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura del Vendrell organitzaran per als ...

El Gremi, absent en la presentació de la Festa del Xató de Vilafranca

El dia 17 tornarà la Festa del Xató a Vilafranca del Penedès 2.100 racions a punt per la Festa del Xató de Vilafranca Avui ...

L'INCAVI confia que la zonificació de la DO Cava seduirà els elaboradors de Corpinnat i Clàssic Penedès per tornar a l'ens

L’INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) veu com una “pèrdua important” per a la DO Cava la sortida dels nou elaboradors ...

El Celler de la Quinzena al #VINSEUM

"El Celler de la Quinzena" és un projecte en el qual participen de forma exclusiva  els cellers Amics d'Honor de VINSEUM.  Durant ...