J. Lluís Gómez Conde, sommelier del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda i professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya ...
El Centre de Dinamització Turística va acollir el darrer diumenge la presentació del llibre Avinyonet del Penedès. L’origen ...
Continuem descomptant mesos per a la celebració del Microvi 2019, esdeveniment de capçalera al municipi que es desenvoluparà, ...
Fira de Barcelona, a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, llança un nou esdeveniment per mostrar al món la potència ...
Els germans Virgili, del celler olerdolenc Casa Berger, autors dels coneguts vins El Xitxarel·lo, i El Cabronet, i del vermut El Bandarra, han llançat ...
La Comissió del Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura del Vendrell organitzaran per als ...
El dia 17 tornarà la Festa del Xató a Vilafranca del Penedès 2.100 racions a punt per la Festa del Xató de Vilafranca Avui ...
L’INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) veu com una “pèrdua important” per a la DO Cava la sortida dels nou elaboradors ...
"El Celler de la Quinzena" és un projecte en el qual participen de forma exclusiva els cellers Amics d'Honor de VINSEUM. Durant ...