Aquest cap de setmana les empreses agroalimentàries de l'Alt Penedès obren les seves portes

Durant avui i demà diverses explotacions, obradors i empreses de l'Alt Penedès obriran les seves portes per permetre als visitants ...

Freixenet deixa de banda les bombolles en l'espot de Nadal d'aquest any

  Fa escassos minuts que s'ha presentat el nou espot de Nadal de Freixenet a les caves de Sant Sadurní d'Anoia. ...

La DO Cava diferenciarà les zones de procedència i endurirà els requisits per elaborar productes Premium

La DO Cava modificarà la normativa d’elaboració dels productes, amb un enduriment dels requisits per a fer caves Premium –Reserva, ...

Max Margalef relleva oficialment Joan Tarrada de l'Acadèmia Tastavins Penedè

La sala d’actes del Vinseum de Vilafranca es va quedar petita per acollir l’acte de reconeixement de la junta que marxa de l’Acadèmia ...

Es presenten les novetats de la Fira del Gall d'enguany a la Granja Rural d'Espitlles

Avui s'ha presentat la Fira del Gall d’enguany que tindrà lloc el 15 i 16 de desembre a Vilafranca. La presentació ha tingut lloc ...

Família Torres rep un reconeixement Respon.cat pel seu programa ambiental

Família Torres va rebre ahir el reconeixement Respon.cat al programa ambiental de col·laboració pel seu programa Torres ...

Es presenta "El Penedès, tasta'l, Cuina d'Hivern"

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col·laboració amb ...

Les Fires de Maig de Vilafranca reben una menció especial a la innovació per part de la Generalitat

En el marc del 25è Congrés de Fires de Catalunya, es van lliurar la setmana passada els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya ...

El delegat del govern de la Vegueria del Penedès, Pere Regull, visita Sitges

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, s’ha reunit amb Pere Regull en una trobada institucional per exposar-li diferents temes actuals com la demanda ...